Menu Sluiten

Dekking Glasbreuk

Autoruitcentrale is gevestigd te Kontich

en ligt op de grote baan (N1)

die Antwerpen met Mechelen verbindt

Kwalitatieve service aan een correcte prijs.

Autoruitcentrale is dé specialist als het aankomt op autoruiten. Bij ons kan u rekenen op meer dan 30 jaar ervaring. Voor zowel het herstellen van een sterretje als het vervangen of blinderen van uw autoruiten kan u steeds bij ons terecht.  Wij staan garant voor een vlotte en betrouwbare service, in combinatie met een scherpe prijs.

WAAROM AUTORUITCENTRALE?

Wij houden van transparantie! Lees daarom in de marktvergelijking hoe Autoruitcentrale zich verhoudt ten opzichte van andere spelers in de markt en hoe wij resoluut kiezen voor een goede service aan correcte prijs.

DOE DE MARKTVERGELIJKING

VERZEKERD TEGEN GLASBREUK?

Autoruitcentrale werkt nauw samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen uit België. Hierdoor regelen wij alles rechtstreeks met uw maatschappij en moet u enkel uw makelaar de opdracht geven uw glasbreuk dossier bij ons te openen.

6G”s voor verzekerden. Gigantisch gemakkelijk, geen gedoe!

ONTDEK ONZE 6 GIGA-VOORDELEN

60321216032121

Meer info

tags: Specialist Autoruiten – Autoruit Herstellen – Autoruit Vervangen – Autoruit Kalibreren – Glasbreuk Verzekering – 

Wenst u meer info over dekking glasbreuk kijk dan vlug op https://www.autoruitcentrale.be | Dekking Glasbreuk

Auto | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dekking glasbreuk

hypothecaire lening voor gezinnen voor zelfstandigen vacatures faq contact voor zelfstandigen beleggen sparen verzekeringen pensioenovereenkomst voor zelfstandigen p.o.z. Goed nieuws als u zelfstandig onderneemt maar geen vennootschap hebt. Sinds is er een zeerhellip ipt individuele pensioentoezegging wat is een individuele pensioentoezegging het principe is eenvoudig. Uw vennootschap onderschrijft een pensioentoezegging en betaalthellip vapz het vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen wat is een vapz met deze formule bouwt u als zelfstandige of bedrijfsleider een aanvullend pensioenhellip groepsverzekering uw voordelen extra pensioen of overlijdenkapitaal voor uw werknemers fiscaal aa.

home particuliere verzekeringen bedrijfsverzekeringen partners inlichtingen contact contacteer ons brand natuurlijk hecht je veel belang aan je woning en bezittingen je makelaar in verzekeringen helpt je dan ook die verzekering kiezen die je bezit optimaal beschermt. Brandverzekering de brandverzekering is ruimer dan enkel een brandwaarborg dekking glasbreuk gratis levering De verzekering verleent ook dekking voor vele andere bedreigingen voor het vermogen zoals ontploffing storm hagel waterschade… Het doel van de brandverzekering is drieledig de brandverzekering laat je toe om als verzekerde eigenaar in geval van een gedekt schadegeval een vergoeding te bekomen die je in staat stelt het gebouw te herstellen terug op te bouwen of een ander gebouw aan te kopen. Als verzekerde huurder kun je een beroep doen op de dekking van je aansprakelijkheid ten aanzien van de eigenaar. Beiden kunnen een vergoeding bekomen om het gebouw en of de inhoud te herstellen of te vervangen als het getroffen wordt door een gedekt gevaar. Wij raden dus niet alleen de eigenaars maar ook de huurders va.

Sterke info over Dekking glasbreuk

u bent hier home particulieren verzekeringen woning particuliere verzekering woning een woning is een kostbaar bezit. Er zijn tal van omstandigheden die tot schade aan de woning of de inboedel kunnen leiden belangrijk is dan ook te weten dat deze polis niet alleen dekking geeft in geval van brand maar ook in geval van waterschade storm en hagelschade glasbreuk elektrische schade natuurrampen en burgerlijke aansprakelijkheid. Niet enkel de schade aan uw eigen woning is belangrijk maar bovendien kan door uw woning ook schade ontstaan bij anderen. Vb waterschade huis van de buur die ook vuur vat De handelswijze m.b.t. dekking glasbreuk Zowel eigenaars als huurders sluiten beter een brandverzekering af. Huurders moeten immers op het einde van het huurcontract de woning in dezelfde staat teruggeven aan de eigenaar. Naast de al zeer uitgebreide dekking is er nog mogelijkheid om bijkomende waarborgen te onderschrijven diefstalverzekering bij diefstal ontvangt u een vergoeding voor uw gestolen of beschadig.